Základom je 72% horká čokoláda, zrniečka pravej vanilky a kvapka mlieka. Žiadne arómy alebo esencie. Vonia, chrumká a pomaly sa vám rozplynie na jazyku. Vyrobená v Uherskom Brode v čokoládovni Janek.
Z čoho je
- Ingrediencie: kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, emulgátor: sójový lecitín, 33% srvátkový proteín, sušené mlieko, aróma: prírodná vanilka.
- Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 528 kcal/2204 kJ, tuky 27,8 g, sacharidy 21 g (z toho cukry 18,3 g), bielkoviny 31,1 g.
Ako dlho vydrží
Tabuľkové čokolády skladujte v suchu a tme pri teplotách do 20 ° C (18 - 19 ° C je pre čokoládu najlepšie). Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Vydrží vám potom až 12 mesiacov.